تکنولوژی عمل آوری و ارزیابی مواد علوفه ای و خشبی
ویژه کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 180 دقیقه
- اعطای گواهینامه:
- بلی
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- شنبه 09 اسفند 1399
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
سرفصل :
1-تعریف علوفه وو مواد خشبی
2-انواع گیاهان و مواد خشبی قابل عمل آوری
3-روشهای فیزیکی عمل آوری ( مانند خشک کردن، خرد کردن، کوبیدن و..)
4-روشهای شیمیایی عمل آوری ( مانند افزودن اوره، آمونیاک، هیدروکسید سدیم و...)
5-روشهای فیزیکوشیمیایی عمل آوری ( مانند خردکردن و افزودن مواد شیمیایی، فشار بخار آب و...)
6-روشهای بیولوژیکی عمل آوری مانند ( پرورش قارچ بر روی کاه غلات، استفاده از باکتریها، پروبیوتیکها و...)
7-محاسن و معایب انواع روشهای عمل آوری
8-ارزیابی مکانیکی و فیزیکی ( شامل شکل ظاهری، رنگ، بو، فرم بافت)
9-ارزیابی آزمایشگاهی و شیمیایی ( مانند تعیین پروتئین خام، الیاف خام، قابلیت هضم و...)
10-استانداردهای موجود و مقایسه مواد علوفه ای و خشبی با آنها ( MAFF, ARC,AFRC,NRC,....)
1-تعریف علوفه وو مواد خشبی
2-انواع گیاهان و مواد خشبی قابل عمل آوری
3-روشهای فیزیکی عمل آوری ( مانند خشک کردن، خرد کردن، کوبیدن و..)
4-روشهای شیمیایی عمل آوری ( مانند افزودن اوره، آمونیاک، هیدروکسید سدیم و...)
5-روشهای فیزیکوشیمیایی عمل آوری ( مانند خردکردن و افزودن مواد شیمیایی، فشار بخار آب و...)
6-روشهای بیولوژیکی عمل آوری مانند ( پرورش قارچ بر روی کاه غلات، استفاده از باکتریها، پروبیوتیکها و...)
7-محاسن و معایب انواع روشهای عمل آوری
8-ارزیابی مکانیکی و فیزیکی ( شامل شکل ظاهری، رنگ، بو، فرم بافت)
9-ارزیابی آزمایشگاهی و شیمیایی ( مانند تعیین پروتئین خام، الیاف خام، قابلیت هضم و...)
10-استانداردهای موجود و مقایسه مواد علوفه ای و خشبی با آنها ( MAFF, ARC,AFRC,NRC,....)