آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدو بسته بندی مواد خوراکی ، آشامیدنی و اماکن دامی و صنایع وابسته

موارد مربوط به رعایت حداقل فواصل با سایر واحدهای صنعتی و خدماتی، سکونت گاه ها و عوارض طبیعی

رایگان
تعداد جلسات:
1 جلسه
طول هر جلسه:
90 دقیقه
اعطای گواهینامه:
بلی
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
چهارشنبه 15 بهمن 1399
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

  • هدف و دامنه کاربرد ضوابط یاد شده
  • مسئولیت اجرایی
  • سطح بندی
  • گروه بندی
  • تطبیق عناوین طرحها تحت پوشش وزارت جهاد کشاورزی با طرحهای تحت پوشش ضوابط مذکور
  • تعدیل فواصل




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید