آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدو بسته بندی مواد خوراکی ، آشامیدنی و اماکن دامی و صنایع وابسته
موارد مربوط به رعایت حداقل فواصل با سایر واحدهای صنعتی و خدماتی، سکونت گاه ها و عوارض طبیعی
رایگان
- تعداد جلسات:
- 1 جلسه
- طول هر جلسه:
- 90 دقیقه
- اعطای گواهینامه:
- بلی
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- چهارشنبه 15 بهمن 1399
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
- هدف و دامنه کاربرد ضوابط یاد شده
- مسئولیت اجرایی
- سطح بندی
- گروه بندی
- تطبیق عناوین طرحها تحت پوشش وزارت جهاد کشاورزی با طرحهای تحت پوشش ضوابط مذکور
- تعدیل فواصل