اصول تغذیه لارو ماهیان دریایی و راهکارهای افزایش بازماندگی

آشنایی بهره برداران با تعاریف، غذای زنده، جایگزینی غذای زنده با غذای خشک، تکوین دستگاه گوارش لارو

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
شنبه 04 بهمن 1399
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

نقطه کانونی و حیاتی در پرورش ماهیان دریایی به­ويژه در مورد گونه­ هایی که تازه به چرخه تکثیر و پرورش وارد می­شوند، تولید موفقیت­ آمیز لارو می­ باشد. آشنایی با مراحل اولیه تکاملی در لاروها بسیار حیاتی می­ باشند، چون لاروها به شرایط متغیر محیطی بسیار حساس هستند. این مراحل با رشد اندک لارو، وقوع بالای بد ریختی­ های اسکلتی، اختلال­های تغذیه ­ای، حساسیت زیاد به استرس و بروز آسیب­ های متعدد مشخص می­ گردد. یکی از مشکلات برجسته در پرورش لارو ماهیان دریایی که دربرگیرنده ضرر مالی فراوان می­ باشد، مرگ­ و میر زیاد در مرحله­ ای است که لارو برای تغذیه مجبور به تغییر رژیم غذایی از غذای زنده به سوی غذای فرموله است. دلیل جایگزینی غذای زنده با فرموله هزینه­ های بالاتر تولید، بار باکتریایی بالا و ارزش غذایی غیرقابل اطمینان در غذاهای زنده می­ باشد. غذاهای تجاری فرموله، این نگرانی­ها را برطرف کرده و هزینه ­های مربوط به پرورش لارو را کاهش می­ دهد و درنتیجه سرمایه­ گذاری پرسودتری را در آبزی ­پروری فراهم می­ سازند. در این مقاله وبینار کوشش بر آن است تا اصول تغذیه لارو ماهیان دریایی و راهکارهایی که منجر به افزایش بازماندگی آنها می گردد ارائه گردد.
برچسب‌ها: ماهیان دریایی لارو




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید