اصول تغذیه لارو ماهیان دریایی و راهکارهای افزایش بازماندگی
آشنایی بهره برداران با تعاریف، غذای زنده، جایگزینی غذای زنده با غذای خشک، تکوین دستگاه گوارش لارو
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 60 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- شنبه 04 بهمن 1399
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
نقطه کانونی و حیاتی در پرورش ماهیان دریایی بهويژه در مورد گونه هایی که تازه به چرخه تکثیر و پرورش وارد میشوند، تولید موفقیت آمیز لارو می باشد. آشنایی با مراحل اولیه تکاملی در لاروها بسیار حیاتی می باشند، چون لاروها به شرایط متغیر محیطی بسیار حساس هستند. این مراحل با رشد اندک لارو، وقوع بالای بد ریختی های اسکلتی، اختلالهای تغذیه ای، حساسیت زیاد به استرس و بروز آسیب های متعدد مشخص می گردد. یکی از مشکلات برجسته در پرورش لارو ماهیان دریایی که دربرگیرنده ضرر مالی فراوان می باشد، مرگ و میر زیاد در مرحله ای است که لارو برای تغذیه مجبور به تغییر رژیم غذایی از غذای زنده به سوی غذای فرموله است. دلیل جایگزینی غذای زنده با فرموله هزینه های بالاتر تولید، بار باکتریایی بالا و ارزش غذایی غیرقابل اطمینان در غذاهای زنده می باشد. غذاهای تجاری فرموله، این نگرانیها را برطرف کرده و هزینه های مربوط به پرورش لارو را کاهش می دهد و درنتیجه سرمایه گذاری پرسودتری را در آبزی پروری فراهم می سازند. در این مقاله وبینار کوشش بر آن است تا اصول تغذیه لارو ماهیان دریایی و راهکارهایی که منجر به افزایش بازماندگی آنها می گردد ارائه گردد.