بهداشت و ایمنی در سردخانه های مواد غذایی

آشنایی با مبانی و اصول ایمنی و بهداشت درسردخانه های مواد غذایی

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
180 دقیقه
اعطای گواهینامه:
بلی
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
سه شنبه 02 دی 1399
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

- اصول بهداشتی درساختمان و تاسیسات سردخانه ها
- اصول ایمنی درساختمان و تاسیسات سردخانه ها
- مقرارت بهداشتی درمدیریت سردخانه های مواد عذایی
- استانداردهای ایمنی و بهداشتی سردخانه های مواد غذایی
- کنترل و بازرسی درسردخانه های مواد غذایی
- باید ها و نباید های ضروری دریک سردخانه مواد غذایی
- روش های اعمال مدیریت بهداشتی درسردخانه ها
- روشهای اعمال استانداردهای سردخانه ها
- تهیه چک لیست بازدیدهای ایمنی و بهداشتی درسردخانه ها
- تطبیق استانداردهای سردخانه ها با وضعیت موجود
- تهیه چک لیست ایرادات سردخانه ها
- پیشنهادات عملی جهت رفع مشکلات مشاهده شده




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید