بهداشت و ایمنی در سردخانه های مواد غذایی
آشنایی با مبانی و اصول ایمنی و بهداشت درسردخانه های مواد غذایی
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 180 دقیقه
- اعطای گواهینامه:
- بلی
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- سه شنبه 02 دی 1399
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
- اصول بهداشتی درساختمان و تاسیسات سردخانه ها
- اصول ایمنی درساختمان و تاسیسات سردخانه ها
- مقرارت بهداشتی درمدیریت سردخانه های مواد عذایی
- استانداردهای ایمنی و بهداشتی سردخانه های مواد غذایی
- کنترل و بازرسی درسردخانه های مواد غذایی
- باید ها و نباید های ضروری دریک سردخانه مواد غذایی
- روش های اعمال مدیریت بهداشتی درسردخانه ها
- روشهای اعمال استانداردهای سردخانه ها
- تهیه چک لیست بازدیدهای ایمنی و بهداشتی درسردخانه ها
- تطبیق استانداردهای سردخانه ها با وضعیت موجود
- تهیه چک لیست ایرادات سردخانه ها
- پیشنهادات عملی جهت رفع مشکلات مشاهده شده
- اصول ایمنی درساختمان و تاسیسات سردخانه ها
- مقرارت بهداشتی درمدیریت سردخانه های مواد عذایی
- استانداردهای ایمنی و بهداشتی سردخانه های مواد غذایی
- کنترل و بازرسی درسردخانه های مواد غذایی
- باید ها و نباید های ضروری دریک سردخانه مواد غذایی
- روش های اعمال مدیریت بهداشتی درسردخانه ها
- روشهای اعمال استانداردهای سردخانه ها
- تهیه چک لیست بازدیدهای ایمنی و بهداشتی درسردخانه ها
- تطبیق استانداردهای سردخانه ها با وضعیت موجود
- تهیه چک لیست ایرادات سردخانه ها
- پیشنهادات عملی جهت رفع مشکلات مشاهده شده