ورود به سامانه
نامنویسی در سامانه
صفحه اصلی
معرفی سامانه
تماس با ما
دورهها و کارگاهها
اخبار سازمان
راهنمای کاربران
ثبت نام در سامانه
ورود به پنل کاربری
آشنایی با دوره های آموزشی
ثبت نام در دوره ها
پنل آموزش کاربر
پنل پیام های کاربر
پنل مالی کاربر
تماس با ما
آشنایی با اصول HACCP و GMP در صنایع غذایی
صنایع غذایی
رایگان
تعداد جلسات:
4 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
اعطای گواهینامه:
بلی
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
دوشنبه 01 دی 1399
دسته بندی:
آموزشهای درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده
کلاس های ارایه شده
کلاس های ارایه شده
داود داودی
دکتری علوم و صنایع غذایی- مدرس دانشگاه -پژوهشگر- مدرس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمانشاه
این دوره را به دوستان خود معرفی کنید
دوره های مرتبط
آشنایی با سامانه اثربخشی پژوهشهای سازمان
رایگان
معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان تات (حسین فرازمند)
مرکز فناوری اطلاعات و اطلاعرسانی کشاورزی 2 - کاربر
تغذیه پنبه
رایگان
دکتر ضیائیان
مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی استان فارس
کاربرد GIS در هواشناسی و تنش های محیطی
رایگان
شیده شمس
مرکز فارس
آشنایی بابانکهای اطلاعاتی
رایگان
عباس جافرپور
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی تهران