آشنایی با آخرین یافته های تحقیقاتی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی
ارتقاء سطح دانش و اطلاعات فنی کارشناسان و مروجین کشاورزی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 180 دقیقه
- اعطای گواهینامه:
- بلی
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- یک شنبه 23 آذر 1399
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
- بررسی روشهای مناسب بسته بندی باغی
- کاربرد خشک کن های آفتابی در مزارع و باغات
- جنبه های عملیاتی و اقتصادی استقرار زنجیره ارزش در تولید و بازاریابی مواد غذائی
- بررسی جنبه های عملیاتی و اقتصادی فرایندهای تلفیقی در خشک کردن
- آشنایی با مراحل HACCP