آشنایی با آخرین یافته های تحقیقاتی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی

ارتقاء سطح دانش و اطلاعات فنی کارشناسان و مروجین کشاورزی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
180 دقیقه
اعطای گواهینامه:
بلی
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
یک شنبه 23 آذر 1399
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

  • بررسی روشهای مناسب بسته بندی باغی
  • کاربرد خشک کن های آفتابی در مزارع و باغات
  • جنبه های عملیاتی و اقتصادی استقرار زنجیره ارزش در تولید و بازاریابی مواد غذائی
  • بررسی جنبه های عملیاتی و اقتصادی فرایندهای تلفیقی در خشک کردن
  • آشنایی با مراحل HACCP




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید