کاربرد پروبیوتیک بومی در مزارع پرورش میگو
آشنایی بهره برداران با ویژگی های یک پروبیوتیک مناسب و نقش آن در ارتقای مدیریت بهداشتی و تغذیه ای مزارع پرورش میگو میباشد و هدف ما افزایش میزان تولید در واحد سطح، ارتقای دانش پرورش دهنده در خصوص و ترویج استفاده از پروبیوتیک بومی در مزارع پرورش میگو
رایگان
- تعداد جلسات:
- 4 جلسه
- طول هر جلسه:
- 60 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- شنبه 05 مهر 1399
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
آشنایی بهره برداران با ویژگی های یک پروبیوتیک مناسب و نقش آن در ارتقای مدیریت بهداشتی و تغذیه ای مزارع پرورش میگو میباشد و هدف ما افزایش میزان تولید در واحد سطح، ارتقای دانش پرورش دهنده در خصوص و ترویج استفاده از پروبیوتیک بومی در مزارع پرورش میگو