کاربرد پروبیوتیک بومی در مزارع پرورش میگو

آشنایی بهره برداران با ویژگی های یک پروبیوتیک مناسب و نقش آن در ارتقای مدیریت بهداشتی و تغذیه ای مزارع پرورش میگو می‌باشد و هدف ما افزایش میزان تولید در واحد سطح، ارتقای دانش پرورش دهنده در خصوص و ترویج استفاده از پروبیوتیک بومی در مزارع پرورش میگو

رایگان
تعداد جلسات:
4 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
شنبه 05 مهر 1399
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

آشنایی بهره برداران با ویژگی های یک پروبیوتیک مناسب و نقش آن در ارتقای مدیریت بهداشتی و تغذیه ای مزارع پرورش میگو می‌باشد و هدف ما افزایش میزان تولید در واحد سطح، ارتقای دانش پرورش دهنده در خصوص و ترویج استفاده از پروبیوتیک بومی در مزارع پرورش میگو




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید