مدیریت بهداشتی مزارع پرورش ماهیان گرمابی

بیماری‌های ماهی به‌عنوان بزرگ‌ترین عامل خطر در آبزی‌پروری تجاری مطرح هستند، بنابراین شناخت اکولوژی و اپیدمیولوژی عوامل عفونی خسارت زا در سیستم آبزی‌پروری واجد اهمیت می باشد. معمولاً بیماری‌ها در همه جمعیت‌های جانوری ازجمله آبزیان عامل محدود کننده هستند.

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
شنبه 29 شهریور 1399
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

بیماری‌های ماهی به‌عنوان بزرگ‌ترین عامل خطر در آبزی‌پروری تجاری مطرح هستند، بنابراین شناخت اکولوژی و اپیدمیولوژی عوامل عفونی خسارت زا در سیستم آبزی‌پروری واجد اهمیت می باشد. معمولاً بيماري‌ها در همه جمعيت‌هاي جانوري ازجمله آبزيان عامل محدود کننده هستند، که شيوع آنها در اكوسيستم تحت تأثیر عوامل عفوني، استرس‌ها و فاكتورهاي محيطي قرار مي‌گيرد. شيوع پاتوژن‌ها، خصوصا عوامل ویروسی از فاكتورهاي مهمي هستند كه، صنعت ماهيان پرورشي را تحت تأثير قرار مي‌دهند، لذا شناخت کامل عوامل بیماریزا، اعم از علائم آنها،راههای انتقال، شدت بیماریزایی، کنترل و درمان از مهمترین راه چلوگیری از بروز تلفات و ضرر اقتصادی در مزارع پرورشی می باشد.




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید