آشنایی با ارزش های تغذیه ای آبزیان و روش های متنوع طبخ

آشنایی با ارزش های تغذیه ای آبزیان و آموزش آنلاین طبخ

رایگان
تعداد جلسات:
1 جلسه
طول هر جلسه:
180 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
چهارشنبه 29 مرداد 1399
دسته بندی:
آموزش‌های برون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

این دوره برای بانوان شاغل در دستگاه های دولتی و سایر علاقمندان تعریف شده است.
آموزش طبخ به صورت آنلاین توسط سرکار خانم جمشیدی انجام می شود.




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید