آشنایی با ارزش های تغذیه ای آبزیان و روش های متنوع طبخ
آشنایی با ارزش های تغذیه ای آبزیان و آموزش آنلاین طبخ
رایگان
- تعداد جلسات:
- 1 جلسه
- طول هر جلسه:
- 180 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- چهارشنبه 29 مرداد 1399
- دسته بندی:
- آموزشهای برون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
این دوره برای بانوان شاغل در دستگاه های دولتی و سایر علاقمندان تعریف شده است.
آموزش طبخ به صورت آنلاین توسط سرکار خانم جمشیدی انجام می شود.
آموزش طبخ به صورت آنلاین توسط سرکار خانم جمشیدی انجام می شود.