مدیریت غذادهی در استخر های پرورشی
در ماهیان گرمابی آشنایی با نوع و کیفیت غذا در مدیریت تغذیه منجر به افزایش تولید، کاهش آلودگی و بهره وری بالاتر خواهد شد.
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 60 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- دوشنبه 01 اسفند 1401
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
یکی از اصول مهم پرورش آبزیان توجه به مدیریت تغذیه می باشد که در راستای افزایش بهره وری تولید و کاهش هزینه ها نقش مهمی دارد. بسته به سیستم پرورش، 50 تا 70 درصد هزینه ها به غذا بر می گردد. پس توجه به رعایت استاندارد ها در بحث مدیریت تغذیه آبزیان می تواند باعث آبزی پروری پایدار شود و خطرات احتمالی در زنجیره تولید را به حداقل برساند.