شاخص های سلامت ماهی قزل آلای رنگین کمان در محیط پرورشی

در این دوره، مطالب علمی در زمینه سلامت ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی، نیازهای رفاهی آنها و شاخص های معتبر ارزیابی در سطح فرد یا گروه، در اختیار بهره بردار قرار می گیرد.

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
چهارشنبه 05 بهمن 1401
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

پرورش دهندگان ماهی تمایل دارند، ماهیانشان رشد کنند، بزرگ شوند و سالم بمانند که همه این موارد معمولاً با رفاه خوب («Welfare» یا «سلامت جسمی و روانی») مرتبط هستند. از یک ماهی نمی توان پرسید که چه احساسی دارد. بنابراین، باید از شاخص‌‌های رفاهی برای به‌دست آوردن اطلاعات در مورد وضعیت سلامت آن استفاده کرد. شاخص‌های سلامت می‌توانند به صورت مستقیم (شاخص‌های وابسته به ماهی) که تمرکز آن بر پایه مشاهدات در مورد ویژگی‌‌ها و خصوصیات ماهی یا شاخص‌های غیرمستقیم (وابسته به محیط) با تمرکز بر منابع و محیطی که ماهی در معرض آن قرار می‌گیرد، باشند. در این دوره مطالب علمی مفید و بروز شده‌‌ای در زمینه رفاه ماهی قزل‌‌آلای رنگین‌‌کمان و نیازهای رفاهی موجود در مراحل مختلف زندگی در اختیار کاربر قرار می‌‌دهد.




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید