تأثیر فاکتورهای محیطی در بروز بیماری‌‌های ویروسی و باکتریایی در استخرهای پرورش میگو

درجه حرارت، اکسیژن محلول در آب، شوری و pH مهمترین فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی محیطی در آب استخرهای پرورش میگو هستند.

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
شنبه 23 مهر 1401
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

با توجه به اینکه هم میگوها و هم عوامل بیماریزا در محدوده خاصی فعالیت دارند لذا اطلاع از شرایط بهینه پرورش میگوها تأثیر بسزایی بر روی رشد میگوها و غیر فعال شدن عوامل بیماریزا می‌تواند داشته باشد. از این رو هر گونه نوسان در این عوامل می‌تواند هم با افزایش استرس در میگوها و کاهش رشد در آنها و از سوی دیگر فعال شدن عوامل بیماریزا همراه باشد. بنابراین می‌توان با بکارگیری تمهیدات لازم مزارع پرورش میگو تأثیرات منفی این عوامل را به حداقل رساند.




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید