تأثیر فاکتورهای محیطی در بروز بیماریهای ویروسی و باکتریایی در استخرهای پرورش میگو
درجه حرارت، اکسیژن محلول در آب، شوری و pH مهمترین فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی محیطی در آب استخرهای پرورش میگو هستند.
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 60 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- شنبه 23 مهر 1401
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
با توجه به اینکه هم میگوها و هم عوامل بیماریزا در محدوده خاصی فعالیت دارند لذا اطلاع از شرایط بهینه پرورش میگوها تأثیر بسزایی بر روی رشد میگوها و غیر فعال شدن عوامل بیماریزا میتواند داشته باشد. از این رو هر گونه نوسان در این عوامل میتواند هم با افزایش استرس در میگوها و کاهش رشد در آنها و از سوی دیگر فعال شدن عوامل بیماریزا همراه باشد. بنابراین میتوان با بکارگیری تمهیدات لازم مزارع پرورش میگو تأثیرات منفی این عوامل را به حداقل رساند.