نگهداری و کنترل کیفیت خوراک آبزیان
در کنار علوم شیلاتی علم تولید و فرآوری غذای آبزیان هم پیشرفت های چشمگیری داشته است. در کشورهای آسیایی سریع ترین نرخ رشد در سال های اخیر مربوط به توسعه ی کارخانه های غذای آبزیان است.
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 60 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- شنبه 16 مهر 1401
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
با توجه به اقلیم کشور و شرایط کشاورزی و منابع آبی موجود، سیاست وزارت جهادکشاورزی بر توسعه کشت کانولا به عنوان محصول استراتژیک جهت کاهش میزان واردات و خودکفایی در تولید روغن خوراکی می باشد. از طرفی حاصل کانولای روغن کشی شده کنجاله ای مفید است که می توان با فرآوری و استفاده آن در صنعت تولید خوراک دام، طیور و آبزیان کمک زیادی به بهبود و افزایش بهره وری اقتصاد کشاورزی تولید کانولا در کشور کرد که به دنبال آن افزایش استقبال عمومی کشاورزان و گرایش به سمت تولید کانولا خواهد بود. نتیجه دیگر بهره وری بیشتر از دانه روغنی وارداتی و کاهش خروج ارز از کشور جهت تامین پودر ماهی و سویا است.