نگهداری و کنترل کیفیت خوراک آبزیان

در کنار علوم شیلاتی علم تولید و فرآوری غذای آبزیان هم پیشرفت های چشمگیری داشته است. در کشورهای آسیایی سریع ترین نرخ رشد در سال های اخیر مربوط به توسعه ی کارخانه های غذای آبزیان است.

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
شنبه 16 مهر 1401
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

با توجه به اقلیم کشور و شرایط کشاورزی و منابع آبی موجود، سیاست وزارت جهادکشاورزی بر توسعه کشت کانولا به عنوان محصول استراتژیک جهت کاهش میزان واردات و خودکفایی در تولید روغن خوراکی می باشد. از طرفی حاصل کانولای روغن کشی شده کنجاله ای مفید است که می توان با فرآوری و استفاده آن در صنعت تولید خوراک دام، طیور و آبزیان کمک زیادی به بهبود و افزایش بهره وری اقتصاد کشاورزی تولید کانولا در کشور کرد که به دنبال آن افزایش استقبال عمومی کشاورزان و گرایش به سمت تولید کانولا خواهد بود. نتیجه دیگر بهره وری بیشتر از دانه روغنی وارداتی و کاهش خروج ارز از کشور جهت تامین پودر ماهی و سویا است.




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید