بیماری های فیزیولوژیک، کمبودها و بیش بودها در برنج
ویژه کارشناسان موسسه برنج
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 360 دقیقه
- اعطای گواهینامه:
- بلی
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- دوشنبه 04 بهمن 1400
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
دوره بیماری های فیزیولوژیک، کمبودها و بیش بودها در برنج
اساتید : مهندس حسن شکری واحد- دکتر شهرام محمودسلطانی
سرفصل
1- مدیریت بیماری های فیژیولوژیک: الف- نارسایی های ژنتیکی
ب - اثرات سوء علف کش ها و سایر ترکیبات شیمیایی
ج - مسمومیت های حاصل از تزریق بزاق حشرات
د - سرمازدگی
ه - خشکی و گرمازدگی
2- کمبودها و روش های مدیریت
الف - عناصر ماکرو
ب - عناصر میکرو
3-بیش بود و روش های مدیریت
الف - عناصر ماکرو
ب - عناصر میکرو
4- آشنایی عملی با موارد فوق
اساتید : مهندس حسن شکری واحد- دکتر شهرام محمودسلطانی
سرفصل
1- مدیریت بیماری های فیژیولوژیک: الف- نارسایی های ژنتیکی
ب - اثرات سوء علف کش ها و سایر ترکیبات شیمیایی
ج - مسمومیت های حاصل از تزریق بزاق حشرات
د - سرمازدگی
ه - خشکی و گرمازدگی
2- کمبودها و روش های مدیریت
الف - عناصر ماکرو
ب - عناصر میکرو
3-بیش بود و روش های مدیریت
الف - عناصر ماکرو
ب - عناصر میکرو
4- آشنایی عملی با موارد فوق