بیماری های فیزیولوژیک، کمبودها و بیش بودها در برنج

ویژه کارشناسان موسسه برنج

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
360 دقیقه
اعطای گواهینامه:
بلی
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
دوشنبه 04 بهمن 1400
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

دوره بیماری های فیزیولوژیک، کمبودها و بیش بودها در برنج
اساتید : مهندس حسن شکری واحد- دکتر شهرام محمودسلطانی

سرفصل
1- مدیریت بیماری های فیژیولوژیک: الف- نارسایی های ژنتیکی
ب - اثرات سوء علف کش ها و سایر ترکیبات شیمیایی
ج - مسمومیت های حاصل از تزریق بزاق حشرات
د - سرمازدگی
ه - خشکی و گرمازدگی
2- کمبودها و روش های مدیریت
الف - عناصر ماکرو
ب - عناصر میکرو
3-بیش بود و روش های مدیریت
الف - عناصر ماکرو
ب - عناصر میکرو
4-
آشنایی عملی با موارد فوق