دوره مهارتی مدیریت کیفیت آب و تولید ماهیان سردآبی

دراین وبینار تخصصی عوامل فیزیکی شیمیایی و کیفیت آب در مزارع و اثرات زیست محیطی منطقه نظیر تناسب اقلیم ، مدیریت بهداشتی مزرعه، توپوگرافی، زمین شناسی، هیدرولوژی، خاکشناسی و عوامل اقتصادی نظیر قیمت و پوشش بیمه¬ای محصول مورد بررسی قرار خواهد گرفت

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
شنبه 02 بهمن 1400
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

امروزه فعالیتهای آبزی پروری به عنوان یکی از منابع مهم تامین غذا در دنیا از رشد قابل ملاحظه ای برخوردار شده اند. به موازات این توسعه، مانند هر صنعت دیگر، حاکی از این بود که برخی از عوامل زیستی نظیر مساعد بودن کیفیت آب، تناسب اقلیم منطقه، مدیریت بهداشتی مزرعه، توپوگرافی، زمین شناسی، هیدرولوژی، خاکشناسی و عوامل اقتصادی نظیر قیمت مناسب و پوشش بیمه­ای محصول در صدر لیست عوامل موثر بر موفقیت در تولید ماهی سردابی قرار دارند. همچنین تحلیل آماری نشان داد که از مهمترین موانع توسعه شناسایی شده در این صنعت به ترتیب ریسک شکست در تولید، عوارض ساخت و ساز و نوسازی، هزینه خرید غذا، نرخ سود بالای وام بانکی و گرانی تعرفه انرژی هستند. با توجه به اینکه سیاست­­های کلان معمولا به طور مشترک در سطح کشور اعمال می­ شوند، یافته­ های حاصل از شناسایی و رتبه­بندی عوامل موثر بر موفقیت صنعت پرورش ماهیان سردابی می تواند برای توسعه این صنعت در کلیه مناطق کشور راهگشا باشد. در حال حاضر محاسبه بهره وری کل در تولید این محصول در سطح مطلوبی قرار ندارند. هدف از این وبینار تخصصی علاوه بر عوامل فیزیکوشیمیایی و کیفیت آب در مزارع می باشد همچنین بر اساس آن اثرات زیست محیطی منطقه مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در نهایت عوامل موثر یا همان قائده سر انگشتی (Rule of thumb) مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهند گرفت تا بهره بردار با اندازه گیری حداقل پارامترهای محیطی و شناخت کانون مشکل به رفع آن مبادرت نماید. به طور کلی یافته های تحقیقات مختلف تاییدی بر تاثیر قابل تامل استخرهای پرورش ماهی بر کیفیت منابع آب سطحی است. این امر لزوم اتخاذ تدابیر مدیریتی لازم جهت کنترل آلاینده های ناشی از این صنعت در قالب دستورالعمل ها و ضوابط زیست محیطی را مشخص می نماید



این دوره را به دوستان خود معرفی کنید