دوره مهارتی مدیریت بهداشتی پرورش ماهی در قفس

یکی از مهمترین مخاطرات پیش روی این صنعت، بروز انواع مشکلات بهداشتی از جمله بیماری های عفونی و غیر عفونی است که توجه به آن و دانستن راهکارهای پیگیرانه، کنترلی و درمان آنها به کاهش خسارات و افزایش راندمان تولید منجر خواهد شد.

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
شنبه 18 دی 1400
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

یکی از مهمترین مخاطرات پیش روی این صنعت، بروز انواع مشکلات بهداشتی از جمله بیماری های عفونی و غیر عفونی است که توجه به آن و دانستن راهکارهای پیگیرانه، کنترلی و درمان آنها به کاهش خسارات و افزایش راندمان تولید منجر خواهد شد.
توسعه پرورش ماهی در قفس به دلیل تقاضای مصرف غذاهای دریایی و آبزی با توجه به کمبود منابع آبی داخلی و آب شیرین به عنوان یک راهکار اساسی جهت توسعه آبزی پروری درنظر گرفته شده است یکی از مهمترین مخاطرات پیش روی این صنعت، بروز انواع مشکلات بهداشتی از جمله بیماری های عفونی و غیر عفونی است که توجه به آن و دانستن راهکارهای پیگیرانه، کنترلی و درمان آنها به کاهش خسارات و افزایش راندمان تولید منجر خواهد شد. اما مدیریت بهداشتی پرورش ماهی در قفس از زمان تهیه بچه ماهیان و پیش از آن باید مد نظر قرار بگیرد و اصول بهداشتی بایستی به دلیل امکان انتقال آلودگی ها در هر مرحله از پرورش تا پایان رعایت گردد که شامل اصول امنیت زیستی، به روز رسانی روش های تشخیص و استفاده مناسب از راهکارهای پیشگیرانه می باشد.




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید