دوره مهارتی غذای زنده در آبزی پروری
مروری داریم بر معرفی جامع غذا های زنده در آبزی پروری و کاربردها و روشهای تولید و مصرف غذاهای زنده تازه معرفی شده در این عرصه
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 60 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- چهارشنبه 28 مهر 1400
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
آبزیان دارای غریزه طبیعی جستجو و شکار موجودات زنده و ریز را دارند و با شکار آنها میکروالمانها و مواد مغذی مورد نیاز خود را بدست می آورند. در پرورش ماهیان، اصلی ترین مساله تامین غذای مناسب با کیفیت بالاست که براحتی توسط ماهی جذب و هضم شود با توجه به کاربردهای متعدد و محاسن ویژه ای چون؛ جذب و هضم آسان، ایجاد مقاومت در قبال عوامل بیماری زا و استرس های محیط، تامین میکرو المانها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب و سایر فاکتورهای ضروری تغذیه، رشد کافی گنادهای تناسلی و قابلیت تولید نسل بیشترو بهتر،کمک به هضم و جذب غذای کنسانتره، حفظ ارزش غذایی تا زمان مصرف، دارای جایگاه خاص در آبزی پروری است. از اینرو مروری داریم بر معرفی جامع غذا های زنده در آبزی پروری و کاربردها و روشهای تولید و مصرف غذاهای زنده تازه معرفی شده در این عرصه.