دوره مهارتی غذای زنده در آبزی پروری

مروری داریم بر معرفی جامع غذا های زنده در آبزی پروری و کاربردها و روشهای تولید و مصرف غذاهای زنده تازه معرفی شده در این عرصه

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
چهارشنبه 28 مهر 1400
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

آبزیان دارای غریزه طبیعی جستجو و شکار موجودات زنده و ریز را دارند و با شکار آنها میکروالمانها و مواد مغذی مورد نیاز خود را بدست می آورند. در پرورش ماهیان، اصلی ترین مساله تامین غذای مناسب با کیفیت بالاست که براحتی توسط ماهی جذب و هضم شو­د با توجه به کاربردهای متعدد و محاسن ویژه ای چون؛ جذب و هضم آسان، ایجاد مقاومت در قبال عوامل بیماری زا و استرس های محیط، تامین میکرو المانها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب و سایر فاکتورهای ضروری تغذیه، رشد کافی گنادهای تناسلی و قابلیت تولید نسل بیشترو بهتر،کمک به هضم و جذب غذای کنسانتره، حفظ ارزش غذایی تا زمان مصرف، دارای جایگاه خاص در آبزی پروری است. از اینرو مروری داریم بر معرفی جامع غذا های زنده در آبزی پروری و کاربردها و روشهای تولید و مصرف غذاهای زنده تازه معرفی شده در این عرصه.




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید