دوره مهارتی خوراک آبزیان

با افزایش تولید آبزیان میزان نیاز به پودر ماهی در ساخت جیره غذایی نیز افزایش یافته است. افزایش تقاضا، افزایش قیمت این نهاده را در پی دارد. در این ارائه به ویژگیهای نهاده ها از جمله ارزش تغذیه ای و ضدتغذیه ای آنها و راهکار جهت کاهش اثرات پرداخته شده است.

رایگان
تعداد جلسات:
2 جلسه
طول هر جلسه:
60 دقیقه
هزینه دوره:
رایگان
افزوده شده در:
سه شنبه 20 مهر 1400
دسته بندی:
آموزش‌های درون سازمانی
وضعیت:
منتشر شده

محتوای دوره

پروتئین گران­ترین جزء جیره­ غذایی آبزیان به حساب می­آید و اسیدهای آمینه­ ضروری که در ترمیم و نگهداری بافت­های بدن و رشد مورد استفاده قرار می­گیرد را فراهم می­سازد. پودر ماهی منبع اصلی پروتئین جیره غذایی آبزیان را تشکیل می­دهد. با افزایش تولید آبزیان میزان نیاز به پودر ماهی در ساخت جیره غذایی نیز افزایش یافته­است. افزایش تقاضا، افزایش قیمت این نهاده را در پی دارد. با کاهش چشمگیر دسترسی به ماهیان دورریز درطول سال­های اخیر، دسترسی جهانی به پودر ماهی کاهش یافت.کاهش وابستگی به پودر ماهی بسیار حائز اهمیت و ضرورت اولیه پایداری توسعه صنعت تولید خوراک آبزیان است. از جمله منابع پروتئین گیاهی جهت کاهش وابستگی استفاده از کنجاله دانه­های روغنی از جمله کنجاله سویا، کلزا، دانه کتان، بادام زمینی،کنجد و آفتابگردان در جیره غذایی آبزیان می­باشد. این نهاده ها از نظر محتوای پروتئین، قابلیت هضم، هزینه تامین و قابلیت دسترسی از جمله پتانسیل های جایگزینی پودر ماهی در خوراک آبزیان می باشند. در این ارائه به ویژگیهای این نهاده ها از جمله ارزش تغذیه ای و ضدتغذیه ای آنها و راهکار جهت کاهش اثرات پرداخته شده است.
برچسب‌ها: تغذیه




این دوره را به دوستان خود معرفی کنید