دوره مهارتی خوراک آبزیان
با افزایش تولید آبزیان میزان نیاز به پودر ماهی در ساخت جیره غذایی نیز افزایش یافته است. افزایش تقاضا، افزایش قیمت این نهاده را در پی دارد. در این ارائه به ویژگیهای نهاده ها از جمله ارزش تغذیه ای و ضدتغذیه ای آنها و راهکار جهت کاهش اثرات پرداخته شده است.
رایگان
- تعداد جلسات:
- 2 جلسه
- طول هر جلسه:
- 60 دقیقه
- هزینه دوره:
- رایگان
- افزوده شده در:
- سه شنبه 20 مهر 1400
- دسته بندی:
- آموزشهای درون سازمانی
- وضعیت:
- منتشر شده
کلاس های ارایه شده
محتوای دوره
پروتئین گرانترین جزء جیره غذایی آبزیان به حساب میآید و اسیدهای آمینه ضروری که در ترمیم و نگهداری بافتهای بدن و رشد مورد استفاده قرار میگیرد را فراهم میسازد. پودر ماهی منبع اصلی پروتئین جیره غذایی آبزیان را تشکیل میدهد. با افزایش تولید آبزیان میزان نیاز به پودر ماهی در ساخت جیره غذایی نیز افزایش یافتهاست. افزایش تقاضا، افزایش قیمت این نهاده را در پی دارد. با کاهش چشمگیر دسترسی به ماهیان دورریز درطول سالهای اخیر، دسترسی جهانی به پودر ماهی کاهش یافت.کاهش وابستگی به پودر ماهی بسیار حائز اهمیت و ضرورت اولیه پایداری توسعه صنعت تولید خوراک آبزیان است. از جمله منابع پروتئین گیاهی جهت کاهش وابستگی استفاده از کنجاله دانههای روغنی از جمله کنجاله سویا، کلزا، دانه کتان، بادام زمینی،کنجد و آفتابگردان در جیره غذایی آبزیان میباشد. این نهاده ها از نظر محتوای پروتئین، قابلیت هضم، هزینه تامین و قابلیت دسترسی از جمله پتانسیل های جایگزینی پودر ماهی در خوراک آبزیان می باشند. در این ارائه به ویژگیهای این نهاده ها از جمله ارزش تغذیه ای و ضدتغذیه ای آنها و راهکار جهت کاهش اثرات پرداخته شده است.