ظرفیت کلاس تکمیل شده است.
آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدو بسته بندی مواد خوراکی ، آشامیدنی و اماکن دامی و صنایع وابسته
ترم زمستانه
رایگان
مشخصات کلاس
- تعداد جلسات:
- 1 جلسه
- طول هر جلسه:
- 90 دقیقه
- ظرفیت کلاس:
- 200 نفر
- اعطای گواهینامه:
- بلی
- هزینه دوره:
- رایگان
- وضعیت کلاس:
- آماده برگزاری
- افزوده شده در:
- یک شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
- آخرین بروزرسانی:
- سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اطلاعات ثبت نام
- وضعیت ثبتنام:
- ظرفیت کلاس تکمیل شده است
- آغاز ثبت نام:
- چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۰۰ ق.ظ
- پایان ثبت نام:
- دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۰۰ ب.ظ
- شرکت کنندگان:
- 200 نفر (باقی مانده 0 نفر)
زمان برگزاری
- آغاز کلاس:
- سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ ب.ظ
- پایان کلاس:
- سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۲:۱۰ ب.ظ
- برنامه هفتگی:
- 3:12,3:13,3:14