ظرفیت کلاس تکمیل شده است.

آشنایی با ضوابط و معیارهای استقرار کارخانجات تولیدو بسته بندی مواد خوراکی ، آشامیدنی و اماکن دامی و صنایع وابسته

ترم زمستانه

رایگان
مشخصات کلاس
تعداد جلسات:
1 جلسه
طول هر جلسه:
90 دقیقه
ظرفیت کلاس:
200 نفر
اعطای گواهینامه:
بلی
هزینه دوره:
رایگان
وضعیت کلاس:
آماده برگزاری
افزوده شده در:
یک شنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۹
آخرین بروزرسانی:
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹
اطلاعات ثبت نام
وضعیت ثبت‌نام:
ظرفیت کلاس تکمیل شده است
آغاز ثبت نام:
چهارشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۹، ۸:۰۰ ق.ظ
پایان ثبت نام:
دوشنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۹، ۱۰:۰۰ ب.ظ
شرکت کنندگان:
200 نفر (باقی مانده 0 نفر)
زمان برگزاری
آغاز کلاس:
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ ب.ظ
پایان کلاس:
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۲:۱۰ ب.ظ
برنامه هفتگی:
3:12,3:13,3:14